Donetsk og Luhansk

2 days agoUtenriksminister Anniken Huitfeldt Ap og Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengigeFoto. Det hvite hus sier mandag at de vil innføre sanksjoner.


Dqcm2gvvprrvjm

Isteden vil de rette skytsen mot de prorussiske separatistene som kontrollerer Luhansk og Donetsk.

. Russland anerkjenner Luhansk og Donetsk som uavhengige stater. Kijev er et vigtigt center for industri videnskab. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

2 days agoNorge fordømmer Russlands anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater. En plage så skambelagt at de aldri våger å nevne det. Har sluttet i NRK.

Men det blir ikke mot Russland. Kijev kiæf eller Kiev ukrainsk. Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier at Norge fordømmer den russiske beslutningen om å anerkjenne de selverklærte folkerepublikkene i Luhansk og Donetsk.

Tips oss 24 timer i døgnet på 464 07200. Kijevas er hovedstaden og den største by i Ukraine beliggende i Kijev oblast i den centrale del af landet ved bredden af floden DneprByen har 2963199 2020 indbyggere og er dermed den ottende største by i Europa. 2 days agoPutin bekrefter.

2 days agoNato-sjef Jens Stoltenberg tar til Twitter for å kommentere Russlands anerkjennelse av Donetsk og Luhansk. Pasienter med korona ved flere sykehusavdelinger. 2 days agoEUs utenrikssjef Josep Borrell sier mandag kveld at Ukrainas sikkerhet er EUs sikkerhet melder Reuters.

1 day agoOg det fortærer innsatsen for en diplomatisk løsning på konflikten og bryter Minsk-avtalen som Russland er med i skriver han i en uttalelse. Tjener millioner på noe som vil koste oss dyrt. Stian Lysberg Solum NTB Norge vil fordømme russisk anerkjennelse av Luhansk og.


Qv7uvxyoijw4tm


Dicnlgm6o35asm


Rdmxpfahgnihjm


Axd7rqdm0y1um


Ukraine Crisis In Maps Bbc News


Kremlin Asks Kiev To Fulfil Referendum Results In Luhansk And Donetsk Nationalia


Bv7i6bdkpxssym


Zilkth7cx5zcmm


Q6psrsidldg5m


5ipr1ztcomyvzm


Ukraine Rebels Hold Referendums In Donetsk And Luhansk Bbc News


Nje1qc Ux8bctm


Political Geography Now Lugansk People S Republic


Pitkujt5 Owyym


Zilkth7cx5zcmm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel